reede, 20. mai 2011

Vahvlikook

Seda kooki on vist kõik kunagi teinud. Kes usinad ja aega maiustamisega oodata soovitan kondenspiima ennem keeta ca 3 tundi, siis saab sellise karamellisekreemi :) Mina aga läksin lihtsamat vastupanduteed ja ostsin poest juba valmis kreemi. Peaks olema Läti toodang ja poodides müügil hele ja tume variant. Kindlasti kasutan ümmargusi vahvlilehti, kuna mulle meeldivad need rohkem. Kandilised tunduvad kuidagi kõvemad ja mingi imelik kõrval maitse on juures. Probleem on muidugi selles, et ümmargusi on kaubanduses tunduvalt vähem leida kui kandilisi vahvleid.


1 pakk vahvlilehti
1.5 purki kondenspiima


Määri vahvlilehtedele kondenspiima ja soovitavalt lase mõned tunnid külmas seista. Kaunista!

2 kommentaari:

  1. Tere, oskate ehk öelda, millisest poest leiab ümmargusi vahvlilehti? :)

    VastaKustuta
  2. Mina sain need Valgast Kuke poest. Nt Tartus ei ole suurtes poodides ümmargusi näinud. Vb on kuskil turupoodides.

    VastaKustuta