Need muffinid sündisid nii, et oli vaja ära kasutada külmkappi seismajäänud jogurt. Retsept näeb ette, et kasutada maitsestamata jogurtit, aga mul oli banaani oma hetkel. Müsli oli ka enda tehtud ja vajas kiiret kasutamist, kuna oli juba 2 nädalat seisnud. Pole õrna aimugi, kui kaua kodutehtud müsli säilib. Igaljuhul said need muffinid väga head ja tunduvad ka üsna tervislikud.
2 muna
2dl suhkrut
100g sulatatud võid
2dl maitsestamata jogurtit
3dl nisujahu
3dl müslit
2tl küpsetuspulbrit
Vahusta munad suhkruga. Sega hulka sulataud või ning jogurt. Teises kausis sega omavahel kuivained. Lisa saadud segu munavahusse ja tõsta muffinipanni pesadesse. Puista peale müslit. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar