neljapäev, 16. juuni 2011

Hakklihakolmnurgad

Tegu siis väga mõnusate suupistetega. Vähemalt minul tulid nad sellised pisemad, et kohe hea suhu pista. Ja kolmnurkade voltimist pean veel ka harjutama :)
Retsept maikuu Oma Maitsest.


Tainas: 0.5dl kartulupüreepulbrit
2dl nisujahu
0.5tl küpsetuspulbrit
veidi soola
75g margariini
1dl külma vett

Täidis: 200g hakkliha
100g seeni
0.5 karpi toorjuustu
1 keedetud muna
tilli
soola
määrimiseks muna ja pealeraputamiseks seesamiseemneid

Sega kuivained kausis ja näpi juurde pehme margariin. Lisa vesi ja sega ühtlaseks. Aseta täidise valmistamise ajaks külma.
Prae pannil hakkliha ja maitsesta, lisa seened ning toorjuust. Võta pann tulelt ja lisa hakitud muna ja till. Jahuta täidis.
Tainas rulli jahusel alusel mitmes osas õhukesteks lehtedeks. Vormi sellest 8-9cm läbimõõduga kettad ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Aseta iga ketta keskele kuhjaga täidist, suru noaga madalamaks ja lappa kettad kolmnurkadeks. Määri tainas munaga ja raputa peale seesamiseemneid. Küpseta 225-kraadises ahjus 10-15 minutit.
Tuleb ca 30 tükki

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar